המחירים במסעדות של קו טאן נחשבים סבירים, במיוחד בהתחשב באיכות ובטריות של המזון. ארוחה מלאה, הכוללת מנה עיקרית, מרק או סלט, ומשקה, יכולה לעלות בין 200-400 באט לאדם. מנות פירות ים גדולות יותר, כמו דג שלם מטוגן או צלחת סרטנים גדולה, יכולות להגיע ל-500-800 באט ומיועדות לחלוקה. משקאות קלים ובירות נעים בין 30-80 באט. סדנאות בישול קצרות, אם מוצעות, עשויות לעלות בין 500-1000 באט לאדם, כולל האוכל שמכינים. חשוב לזכור להביא מזומן, שכן אין כספומטים באי ורוב המקומות אינם מקבלים כרטיסי אשראי.